Gulpener bier

Gulpener bier

In DE WATERMOLEN van Opwetten stroomt Gulpener pils uit de taps. Na een uitgebreide vergelijking is onze keuze gevallen op een samenwerking met deze sympathieke Limburgse brouwerij. Net als wij heeft Gulpener veel passie voor haar producten en aandacht voor serviceverlening. Dit wordt duidelijk uitgedragen door het familiebedrijf dat op duurzame wijze de lekkerste kwaliteitsbieren met regionale grondstoffen brouwt.

Al jaren wordt samen gewerkt met leveranciers die minimaal een milieukeur hebben en zelfs biologisch gecertificeerd zijn. Om dit te benadrukken heeft Gulpener samen met alle medewerkers in 2001 het ‘Verbond met de Natuur’ ondertekend. In dit pittige ambitiestatement is de centrale keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid vastgelegd. We zijn ervan overtuigd dat we in Gulpener een geweldige partner hebben gevonden en proosten dan ook op de toekomst!

Het topstuk uit het bierassortiment is Château Neubourg Pilsner. Een zuiver kwaliteitsbier  in de kenmerkende, chique blauwe fles. Proef het en je bent verkocht!