Trouwen

Trouwen

 

DE WATERMOLEN van Opwetten is een plek waar je de mooiste dag van je leven van a tot z kunt vieren en beleven.

U gaat trouwen! Het voorbereiden kan beginnen. Een mooie bruiloft begint met de mooiste locatie en de beste service maar ook met het gevoel dat alles goed komt en u samen met uw gasten een bijzondere dag gaat beleven. Ons eiland is ook erg geschikt voor de mooiste trouwfoto’s in uw album vol herinneringen voor later.

Oliemolen_trouwen_2

De ceremoniezaal is de oliemolen zoals op de foto, ook is er de mogelijkheid buiten te trouwen aan de waterkant.

Naast de oliemolen zijn ook de eerste verdieping uitkijkend over de dommel, ’t Klothuys en bij mooi weer ook het terras van de oliemolen beschikbaar voor uw dag.

Oliemolen_trouwen_5

Stel u voor:  Op de dag van uw huwelijk wordt u hartelijk ontvangen door ons vriendelijke personeel; uw gasten staan op u te wachten. Samen treedt u de oliemolen binnen die geheel naar uw smaak sfeervol is aangekleed en klaar staat voor de ceremonie. U gaat trouwen!

Na de ceremonie loopt u samen naar buiten waar het terras feestelijk klaarstaat voor de proost en de borrel. Met een glaasje prosecco en een hapje bruidstaart neemt u alle felicitaties in ontvangst. U kletst lekker na onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Na de borrel gaat u met uw gezelschap naar de eerste etage om te genieten van een heerlijke 3 of 4 gangen diner. Houdt u meer van een BBQ op het terras of een diner aan de waterkant…….. veel is bespreekbaar en mogelijk!

Na het diner neemt u samen met uw kersverse echtgenoot(ote) even adempauze om u voor te bereiden op het feest! De oliemolen is omgetoverd tot een mooie feestlocatie met licht en geluid en vooral sfeer!
Uw avondgasten druppelen binnen en het feest kan beginnen met goede muziek, drankjes en lekkere hapjes.

Om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken, denken we graag mee over hoe we deze dag tot in de puntjes kunnen verzorgen.
Wanneer u interesse heeft om bij ons te trouwen dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij DE WATERMOLEN van Opwetten. Op deze manier kunnen wij uw wensen aanhoren en kunt u de sfeer proeven en de zalen bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen uw feest, diner of een combinatie daarvan bij ons te houden.

Aarzel niet en neem contact met ons op via:

sales@dewatermolenvanopwetten.nl of ellis@dewatermolenvanopwetten.nl  , bellen mag natuurlijk ook: 040-2636320 of 06-21836386 ( Ellis Rutten)