Nieuws!


De Watermolen van Opwetten biedt flexwerkplek!

In deze tijd kunnen wij ons voorstellen dat de muren op je afkomen! Met al dat thuiswerken of studeren. Heb jij last van een stofzuigende huisgenoot, rondrennende kinderen of een te krappe plek in de bezemkast? Kom werken bij de Watermolen!

Bij ons heb je een fijne coronaproof werkplek in een sfeervolle omgeving, waar je het gevoel hebt “er uit “te zijn, terwijl je toch je werk kunt doen. Waar je in alle rust effectief kunt zijn. Met gratis Wifi! ( Free Wifi Nuenen)

Er is voorzien in een afhaalplek voor een drankje en een hapje. Waar je ook heerlijk van kunt genieten als je even pauzeert, tijdens een inspirerende wandeling in onze prachtige omgeving.

Boek nu heel eenvoudig via de website een ochtend, middag of hele dag werken bij de watermolen van Opwetten! Van 10.00 tot 17.00 en van dinsdag t/m vrijdag. Voor meer informatie of vragen, mail naar drieske@dewatermolenvanopwetten.nl .