Brasserie-Restaurant

Brasserie-Restaurant

Brasserie-Restaurant

 

De droogschuur, het brasserie-restaurantgedeelte van DE WATERMOLEN van Opwetten, is een plek waar je je snel thuis zult voelen.

015zw

Een grote, sfeervolle haard verwelkomt bezoekers direct bij binnenkomst. Aan de tafeltjes bij de haard geniet je van een kop koffie of thee of van een lekkere lunch.

haard

restaurant_1

Bij de bar staan hoge bar tafels waar je lekker kunt borrelen met een hartig hapje van onze borrelkaart.

Bij de raampartij aan het water staan tafels waar je uitgebreid kunt dineren en ook boven hebben we volop ruimte als het beneden vol zit of als je met een groter gezelschap bent. Als u geïnteresseerd bent om de eerste etage af te huren, dan horen wij het graag, of stuur een mail naar sales@dewatermolenvanopwetten.nl

Menukaart

Menukaart

Menukaart

 

Op het moment is alles anders. Zo ook onze menukaart. snel volgen de gerechten onder de diverse kaarten. We gaan voor maximale beleving en maximale veiligheid.

Onze menukaart wisselt per seizoen en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan. Klassieke gerechten met daarnaast ook moderne gerechten geïnspireerd door het seizoen op dat moment. Voor het diner heeft u keuze uit een 3 gangen menu of à la carte. De uitgebreide lunchkaart is gevarieerd per seizoen en een hapje of een borrel is ook mogelijk bij ons! In de zomer lekker op het terras en in de winter lekker warm binnen bij de openhaard!

>> Lunchkaart

>> 3 Gangen Menu

>> Dinerkaart

>> Kinderkaart

>> Borrelkaart

 

 

 

Dranken

Dranken

Dranken

 

Bekijk onze wijnkaart, samengesteld door vinoloog Tji-ming Ling.

Lees het verhaal over onze bieren van Gulpener en bekijk de bierkaart.

Lees het verhaal over onze koffie en thee van Maison Blanche Dael en bekijk de kaart.

Bekijk de kaart met overige dranken.

Cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubon

 

Geven is minstens zo leuk als krijgen. Denk daarom eens aan een cadeaubon van DE WATERMOLEN van Opwetten om weg te geven. Het te besteden bedrag is vrij in te vullen. Kom eens langs om iemand te verrassen met onze cadeaubon!

cadeaubon

Bekijk hier de menukaarten van ons, waar u natuurlijk gebruik van kan maken met de giftcard:

Onze menukaart wisselt per seizoen en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. We spelen in op de seizoenen en gebruiken duurzame producten, die we uit de directe omgeving halen als dat kan. Klassieke gerechten met daarnaast ook moderne gerechten geïnspireerd door het seizoen op dat moment. Voor het diner heeft u keuze uit een 3 gangen menu of à la carte. De uitgebreide lunchkaart is gevarieerd per seizoen en een hapje of een borrel is ook mogelijk bij ons!

>> Lunchkaart

>> 3 Gangen Menu

>> Dinerkaart

>> Kinderkaart

>> Borrelkaart

Online reserveren

Online reserveren

Bent u met meer dan 10 personen en u wil reserveren? Graag even bellen voor de mogelijkheden!

Kerst 2021

Kerst 2021

Kerst 2021

Lieve gasten,

Dit jaar zijn we met kerstavond “gewoon” geopend. Eerste en tweede Kerstdag zijn we geopend vanaf 17.00 uur. We werken met Kerst alleen met reserveringen. Groepen, groter dan 8 heel graag op aanvraag, want de mogelijkheden zijn beperkt.

Dit jaar serveren we een 5 gangen diner met vooraf een glaasje prosecco en een amuse en tussen de derde en de vierde gang een spoom, het diner afsluitend met een kopje koffie / thee met friandises voor slecht €75 p.p.

Coquille met avocado, doperwten crème en pancetta
***
Fazant met witlof en een taartje van aardappel en mierikswortel
***
Dubbel getrokken runderbouillon
***

Spoom
***
Hertenbief met wildsaus
***
Crêpe Suzette met vanille ijs
0f
Kaas, 5 geselecteerde kazen ( 5,-)
****

Koffie of thee met friandises

Wilt u reserveren, stuur dan graag een mail naar Drieske@dewatermolenvanopwetten.nl U krijgt dan een bevestiging als de tafel gereserveerd is voor u.