Dranken

Dranken

Dranken

 

Bekijk onze wijnkaart, samengesteld door vinoloog Tji-ming Ling.

Lees het verhaal over onze bieren van Gulpener en bekijk de bierkaart.

Lees het verhaal over onze koffie en thee van Maison Blanche Dael en bekijk de kaart.

Bekijk de kaart met overige dranken.

Wijnen

Wijnen

De wijnen van DE WATERMOLEN van Opwetten zijn geselecteerd door vinoloog de heer Tji-ming Ling van Wijnimport Vinolento uit Eindhoven.

Gulpener bier

Gulpener bier

In DE WATERMOLEN van Opwetten stroomt Gulpener pils uit de taps. Na een uitgebreide vergelijking is onze keuze gevallen op een samenwerking met deze sympathieke Limburgse brouwerij. Net als wij heeft Gulpener veel passie voor haar producten en aandacht voor serviceverlening. Dit wordt duidelijk uitgedragen door het familiebedrijf dat op duurzame wijze de lekkerste kwaliteitsbieren met regionale grondstoffen brouwt.

Al jaren wordt samen gewerkt met leveranciers die minimaal een milieukeur hebben en zelfs biologisch gecertificeerd zijn. Om dit te benadrukken heeft Gulpener samen met alle medewerkers in 2001 het ‘Verbond met de Natuur’ ondertekend. In dit pittige ambitiestatement is de centrale keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid vastgelegd. We zijn ervan overtuigd dat we in Gulpener een geweldige partner hebben gevonden en proosten dan ook op de toekomst!

Het topstuk uit het bierassortiment is Château Neubourg Pilsner. Een zuiver kwaliteitsbier  in de kenmerkende, chique blauwe fles. Proef het en je bent verkocht!

Koffie en thee

Koffie en thee

Koffie en thee

Onze koffie en thee zijn afkomstig van ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij Maison Blanche Dael uit Maastricht. Sinds 1878 brandt dit familiebedrijf vol passie verse koffie en heeft het zich daarnaast gespecialiseerd in theespecialiteiten. Blanche Dael kenmerkt zich door een ambachtelijke werkwijze en een nostalgisch karakter. In de winkel in Maastricht kunnen klanten de koffie voelen, ruiken en proeven. Ook schenken veel van de betere horecazaken in het zuiden van Nederland deze heerlijke kwaliteitskoffie en -thee.

Eerlijk zakendoen, eerlijke productsmaken zonder toevoegingen, eerlijke prijzen, zorg voor het milieu en een warm hart voor de regio: Blanche Dael staat voor smaak, vakmanschap en (h)echte relaties. In 2003 verkreeg Maison Blanche Dael bij haar 125-jarig bestaan bij koninklijke onderscheiding het predikaat ‘Hofleverancier’.

Overige dranken

Overige dranken

Overige dranken