Route

Route

 

DE WATERMOLEN van Opwetten
Opwettenseweg 203
5674 AC Nuenen

Parkeren
Er is een parkeerplaats op het terrein van de watermolen en er zijn parkeerplaatsen aan de weg, links van de poort. Ook aan de overkant van ons terrein is er mogelijkheid om te parkeren. Dit wordt aangegeven d.m.v. een bord.

Maak hieronder een virtuele tour over het terrein en kijk bij ons binnen!

Plan je route met Google Maps

Routebeschrijving vanuit Helmond
Volg de A270 richting Eindhoven en ga aan het einde van de snelweg bij de stoplichten rechtsaf de Wolvendijk op. Na ca. 500 meter ligt de WATERMOLEN van Opwetten aan de rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Geldrop (richting Nuenen)
Volg vanuit het centrum van Geldrop de Nuenenseweg en Collse Hoefdijk richting Nuenen. Ga bij het viaduct over de A270 richting Eindhoven linksaf de snelweg op. Ga aan het einde van de snelweg bij de stoplichten rechtsaf de Wolvendijk op. Na ca. 500 meter ligt de WATERMOLEN van Opwetten aan de rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Geldrop (via Eindhoven)
Volg vanuit het centrum van Geldrop de Eindhovenseweg en Geldropseweg richting Eindhoven. Ga bij de stoplichten met de Ford-garage aan de rechterkant, rechtsaf de rondweg op. Bij de grote rotonde (Berenkuil) de 1e afslag naar de Eisenhowerlaan (N270) nemen richting Helmond. Bij de 2e stoplichten, net voordat de snelweg begint, linksaf slaan naar de Wolvendijk. Na ca. 500 meter ligt de WATERMOLEN van Opwetten aan de rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Sint-Oedenrode/Son en Breugel
Volg de A50 richting Eindhoven en houd nabij industrieterrein Ekkersrijt de richting Eindhoven Centrum aan. Volg de John F. Kennedylaan tot de eerste stoplichten en ga hier linksaf op de Onze Lieve Vrouwestraat (rondweg). Deze gaat automatisch over in de Insulindelaan. Bij de grote rotonde (Berenkuil) de 3e afslag naar de Eisenhowerlaan (N270) nemen richting Helmond. Bij de 2e stoplichten, net voordat de snelweg begint, linksaf slaan naar de Wolvendijk. Na ca. 500 meter ligt de WATERMOLEN van Opwetten aan de rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Eindhoven Centraal Station
Volg vanaf de Fellenoord de weg die overgaat in de de Prof. Dorgelolaan. Bij de grote rotonde (Berenkuil) de 2e afslag naar de Eisenhowerlaan (N270) nemen richting Helmond. Bij de 2e stoplichten, net voordat de snelweg begint, linksaf slaan naar de Wolvendijk. Na ca. 500 meter ligt de WATERMOLEN van Opwetten aan de rechterkant.