Zakelijk / feestzaal

Zakelijk / feestzaal

De watermolen

 

DE WATERMOLEN van Opwetten

beschikt over meerdere ruimtes dan alleen de brasserie. We hebben een grote zaal ( tot 125 personen) waar je kan trouwen, feesten, borrelen en samen kan zijn. Een eerste etage voor vergaderingen , privé diners, kleinere borrels, buffetten en recepties en ’t klothuys. Dit is het voormalige turfhuis, omgetoverd tot sfeervolle bar waar je tot 30 personen kan borrelen. Ook is het mogelijk om de gehele locatie af te huren voor grotere evenementen zoals seminars, en bruiloften. De mogelijkheden binnen en buiten zijn legio.

uitzicht op 't Klothuys vanaf het terras
uitzicht op ’t Klothuys vanaf het terras
oliemolen, ceremonie-opstelling voor een bruiloft
Oliemolen, ceremonie-opstelling voor een bruiloft

We nemen graag de tijd voor een afspraak, een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Neem contact op met Ellis Rutten, bel ons of loop even binnen.

>> Trouwen
>> vergaderingen

Vergaderingen

Vergaderingen

 

Vergaderingen, Bijeenkomsten en andere zakelijke bijeenkomsten,

zijn prima mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen. Omdat we meerdere vergaderlocaties hebben is een workshop of een break out room mogelijk bij ons.

vergaderopstelling oliemolen
Een U opstelling in de oliemolen.

Wij bieden u een compleet vergaderarrangement voor een halve of hele dag. Tijdens de vergadering ontbreekt het u aan niets; alles staat klaar. Koffie, thee, tafelwater en zoetigheden voor bij de koffie. Later op de ochtend krijgt u een ochtendbreak zoals een gezonde opkikkerende smoothie bijvoorbeeld. De lunch staat klaar wanneer u er klaar voor bent in de zaal of in de brasserie. Na de lunch komt u terug in de zaal en is alles netjes opgeruimd en aangevuld zodat u de middag comfortabel kunt voortzetten. Een middagsnack om de middag te breken wordt later op de middag door ons aangeboden.

vergaderopstelling oliemolen 2
een U opstelling oliemolen

U kunt er ook voor kiezen om na de vergadering te borrelen en lekker te dineren in de brasserie als gezellige afsluiter.

Uiteraard stellen wij een beamer/ beamerscherm en flip-over tot uw beschikking. De opstelling van de zaal afhangende van het soort bijeenkomst is flexibel. Wij bespreken graag uw wensen met u.

vergaderopstelling oliemolen 3
een U opstelling in de oliemolen

Voor boekingen of informatie kunt u bellen naar 040-2636320 of mailen naar: info@dewatermolenvanopwetten.nl

 

Trouwen

Trouwen

DE WATERMOLEN van Opwetten is een plek waar je de mooiste dag van je leven van a tot z kunt vieren en beleven.

U GAAT TROUWEN! HET VOORBEREIDEN KAN BEGINNEN. EEN MOOIE BRUILOFT BEGINT MET DE MOOISTE LOCATIE EN BESTE SERVICE MAAR OOK MET HET GEVOEL DAT ALLES GOED KOMT EN U SAMEN MET UW GASTEN EEN BIJZONDERE DAG GAAT BELEVEN. ONS EILAND IS OOK ERG GESCHIKT VOOR DE MOOISTE TROUWFOTO’S IN UW ALBUM VOL HERINNERINGEN VOOR LATER.

Oliemolen_trouwen_2

De ceremoniezaal is de oliemolen zoals op de foto, ook is er de mogelijkheid buiten te trouwen aan de waterkant.

Naast de oliemolen zijn ook de eerste verdieping uitkijkend over de dommel, ’t Klothuys en bij mooi weer ook het terras van de oliemolen beschikbaar voor uw dag.

Oliemolen_trouwen_5

Stel u voor:  Op de dag van uw huwelijk wordt u hartelijk ontvangen door ons vriendelijke personeel; uw gasten staan op u te wachten. Samen treedt u de oliemolen binnen die geheel naar uw smaak sfeervol is aangekleed en klaar staat voor de ceremonie. U gaat trouwen!

Na de ceremonie loopt u samen naar buiten waar het terras feestelijk klaarstaat voor de proost en de borrel. Met een glaasje prosecco en een hapje bruidstaart neemt u alle felicitaties in ontvangst. U kletst lekker na onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Na de borrel gaat u met uw gezelschap naar de eerste etage om te genieten van een heerlijke 3 of 4 gangen diner. Houdt u meer van een BBQ op het terras of een diner aan de waterkant…….. veel is bespreekbaar en mogelijk!

Na het diner neemt u samen met uw kersverse echtgenoot(ote) even adempauze om u voor te bereiden op het feest! De oliemolen is omgetoverd tot een mooie feestlocatie met licht en geluid en vooral sfeer!
Uw avondgasten druppelen binnen en het feest kan beginnen met goede muziek, drankjes en lekkere hapjes.

Om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken, denken we graag mee over hoe we deze dag tot in de puntjes kunnen verzorgen.
Wanneer u interesse heeft om bij ons te trouwen dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij DE WATERMOLEN van Opwetten. Op deze manier kunnen wij uw wensen aanhoren en kunt u de sfeer proeven en de zalen bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen uw feest, diner of een combinatie daarvan bij ons te houden.

Aarzel niet en neem contact met ons op via:

sales@dewatermolenvanopwetten.nl of ellis@dewatermolenvanopwetten.nl  , bellen mag natuurlijk ook: 040-2636320 of 06-21836386 ( Ellis Rutten)

Corona tijdperk – aangepaste voorwaarden Bruiloften, feesten en partijen.

Extra informatie omtrent coronavirus:

Wat betekent corona en de daarbij horende maatregelen voor uw geboekte bruiloft, feest of partij? We willen u kort toelichten welke maatregelen wij hebben genomen binnen ons bedrijf en wat dat betekent voor uw reservering.
Ter Verduidelijking: feesten en partijen mogen weer plaatsvinden maar we moeten ons nog steeds aan de 1,5 meter regel houden. Dit betekent dat alleen gasten per tweetal of per gezinssamenstelling naast elkaar mogen zitten. Staan en / of rondlopen is niet toegestaan, zowel binnen als buiten niet.
Advies aan u: Denkt u na of u de partij die u bij ons geboekt hebt wil laten doorgaan. Dit kan in overleg met ons omdat uw feest wellicht anders eruit zal zien dan gepland.
Besluit u dat u het feest op de originele datum niet wil laten doorgaan vanwege de maatregelen dan prefereren wij dat u het feest verzet naar een andere datum en dat mag kosteloos. Wij denken graag met u mee. Wanneer u een aanbetaling heeft gedaan dan blijft deze gereserveerd voor de nieuwe datum.
Wanneer u besluit uw feest te willen annuleren vanwege de maatregelen en uw feest zou door ons wel georganiseerd kunnen worden ( volgens de coronaregels)  dan bent u uw aanbetaling helaas kwijt. Zijn er andere redenen of heeft u ( nog) niet aanbetaald dan gelden onze “gewone”annuleringsvoorwaarden.