Vergaderingen

Vergaderingen

 

Vergaderingen, Bijeenkomsten en andere zakelijke bijeenkomsten,

zijn prima mogelijk bij ons. Wij bieden accommodatie voor kleine en grotere groepen. Omdat we meerdere vergaderlocaties hebben is een workshop of een break out room mogelijk bij ons.

vergaderopstelling oliemolen
Een U opstelling in de oliemolen.

Wij bieden u een compleet vergaderarrangement voor een halve of hele dag. Tijdens de vergadering ontbreekt het u aan niets; alles staat klaar. Koffie, thee, tafelwater en zoetigheden voor bij de koffie. Later op de ochtend krijgt u een ochtendbreak zoals een gezonde opkikkerende smoothie bijvoorbeeld. De lunch staat klaar wanneer u er klaar voor bent in de zaal of in de brasserie. Na de lunch komt u terug in de zaal en is alles netjes opgeruimd en aangevuld zodat u de middag comfortabel kunt voortzetten. Een middagsnack om de middag te breken wordt later op de middag door ons aangeboden.

vergaderopstelling oliemolen 2
een U opstelling oliemolen

U kunt er ook voor kiezen om na de vergadering te borrelen en lekker te dineren in de brasserie als gezellige afsluiter.

Uiteraard stellen wij een beamer/ beamerscherm en flip-over tot uw beschikking. De opstelling van de zaal afhangende van het soort bijeenkomst is flexibel. Wij bespreken graag uw wensen met u.

vergaderopstelling oliemolen 3
een U opstelling in de oliemolen

Voor boekingen of informatie kunt u bellen naar 040-2636320 of mailen naar: info@dewatermolenvanopwetten.nl